Növényegészségügyi szolgáltatás növényvédő szakmérnök irányításával teljes körű növény-egészségügyi szolgáltatást nyújtunk, beleértve a teljes-és szelektív gyomirtást is (pl.: talajfertőtlenítés, talajlakók, kártevők irtása, szövőlepkeirtás, lombrágók, hernyók irtása, szívó- rágó kártevők irtása, gyomnövények irtása stb.).

 

Gyomirtás

- Az 50/2008 FVM rendelet alapján mindenki köteles a területén található veszélyes gyomnövények irtását elvégeztetni. - Ezek a gyomnövények a következők: Aranka fajok, Parlagfű, Selyemkóró.

Cégünk megalakulása óta végez gyomirtási munkálatokat autópályák, közutak, intézmények, és magánszemélyek részére egyaránt. A munkálatokat mindenesetben növényvédő szakmérnök irányításával végezzük.

Állategészségügyi szolgáltatás állattartó telepeken: szakszerű légyirtás, rágcsálóirtás garanciával. Ólak, istállók mosása, fertőtlenítése habosítással, ipar hideg-melegvizes mosó berendezésekkel, alombogár irtás stb.

Munkafolyamataink:
- mosás: magasnyomású,hideg, vagy meleg vizes berendezésekkel.
- fertőtlenítés: vírus és baktériumölő fertőtlenítőszerek alkalmazása,teljes felületkezeléssel, habosításos eljárással.(VIROCID)
- alombogár irtás: teljes felület, rés és repedéskezelés a legmodernebb irtószerek alkalmazásával

5 állandó munkacsoportunk (4 fő egészségügyi gázmester és 4 fő kártevőirtó szakmunkás, természetesen kiegészítve betanított munkásokkal) az ország egész területén, igény esetén 24 órán belül megrendelőink rendelkezésére állunk.

 

Gyomírtás
Kártevőirtás

Légyirtás

Vállalkozásunk foglalkozik a különböző állattartó telepek légy mentesítésével is. Manapság a legtöbb szarvasmarha illetve sertés telepen komoly problémát okoz az elszaporodott légy populáció. Leggyakrabban a házi légy, a szuronyos istállólégy és a zöld döglégy fordul elő az állattartó telepeken. Május - november közötti időszakban a legaktívabbak. Mivel a házi légy a trágyába rakja a petéit, amik megfelelő hőmérséklet mellet 2 hét alatt kikelnek, a tárgya nem megfelelő tárolása-kezelése esetén igen hamar elszaporodhatnak. A legyek nagy száma zavaró lehet az állatokra, emberekre egyaránt, illetve mikroorganizmusokkal is szennyezheti például a konyhai élelmiszereket vagy betegségeket is terjeszthet a tenyéssz populáció között. A legyek gyérítése rendkívül fontos minden állattartó telep üzemeltetésénél! Vállalkozásunk az Agrárius kft. teljes garanciát vállal a légy populáció normál szinten tartásában. Szakembereink sok éves tapasztalattal és a legmodernebb Európai Unióban használatos technológiával rendelkeznek.

Maga a légyirtás egy rendkívül összetett folyamat, amibe beletartozik:
- Trágyakezelése,
- Pihenőhelyek kezelése reziduális rovarirtó szerrel,
- Zárttérben hideg-köd képző alkalmazása,
- Szabadban, négyteljesítményű ködképző generátor alkalmazása,
- Háti motoros permetező használata

Ezen eszközök együttes használata biztosítja, a légy populáció lecsökkentését és egy minimum szinten tartását. 

Bemutatkozó levelünkkel kapcsolatban amennyiben kérdés merülne fel úgy szívesen állunk rendelkezésükre, akár ingyenes bemutató munka keretén belül is.

Várjuk szíves érdeklődésüket és reméljük a jövőben partnereink között tudhatjuk Önöket is.

 

 

Zöldterület kezelés
Kártevő írtás
Termény gázosítás
Madarak elleni védekezés
Növény és állategészségügyi szolgáltatás
Kisgép szerviz
Mezőgazdasági webshop és bolt
Kártevőírtó szerek szaküzlete
>>> INGYENES ÁRAJÁNLAT <<<
Telefon: +36(52) 445 781
Bezár

Tetejére