Az Agrárius Kft. eseti vagy szerződéses formában is vállal rágcsálóirtást ügyfelei számára. A rágcsálók járványokat hordozva és terjesztve veszélyeztetik az emberiség egészségét, amellett, hogy kárt tesznek a készletekben. A vendéglátóhelyek, raktárak, középületek, vállalatok egyaránt folyamatos küzdelemben állnak a rágcsálókkal, erre törvényi szabályozás is kötelezi őket. Magyarországon főként az egér és patkányirtásban merül ki a rágcsálóirtás. Az Agrárius Kft. kiforrott eszközökkel oldja meg problémáikat. Keressen bennünket az automatikus ajánlatkérőnk segítségével, vagy keressen bátran közvetlenül bármely más elérhetőségünkön.

Rágcsálóirtás területén, a következő kártevők irtását vállaljuk: egér, patkány, az ország egész területén, igény esetén 24 órán belül megrendelőink rendelkezésére állunk, Debrecenben, Budapesten, Miskolcon akár 12-órán belűl.

 

Egér és patkányirtás

Patkányok rendkívül gyorsan szaporodnak, leginkább este aktívak, feltűnően jó a szaglásuk, kitűnően úsznak és ásnak, kifejezetten óvatos, intelligens állatok. Épületek közelében a földbe ásott lyukakban, illetve csatornahálózatban élnek. Éjszakai életmódot folytatnak, nappal a fészkükben tartózkodnak. Rosszul tűrik az éhséget, mindent végig kóstolnak, ezért igen nagy károkat tudnak okozni. Fertőző megbetegedéseket, korokozókat terjesztenek, például: sertéspestis, weil-kór.

Az egerek rendkívül gyorsan szaporodnak, jól ugranak és másznak. Leggyakrabban padlásokon, padlólap alatt, szigetelésben fészkelnek. Kártételük igen jelentős, mivel mindent megrágnak pl.: vezetékeket, csomagolásokat. Ürülékükkel, vizeletükkel komolyan szennyezik az élelmiszereket, illetve fertőzéseket kórokozókat terjesztenek (pl.: tífusz, sertés pestis).  Egérirtás során házi- és güzüegérrel találkozunk főként.

(Forrás: Európai Kártevőirtási Kézikönyv Segédlet, Szerzők: Pest Control Training Association, NDA Opleidingen, Fordította: Varga István, 1999, Budapest)

A patkányirtás kiemelt fontossággal bír, tekintettel arra a tényre, hogy egyetlen patkány párnak évente több száz utódja lehet, akik 4 hónapon belül ivaréretté válnak, és igen hamar ellepik a környezetet. A patkánymentes állapot kialakításában rendkívül fontos a megelőzés! Lényeges, hogy az épület műszaki hiányosságait legalább annyira fontos megszüntetni, mint irtószert vagy csapdát kihelyezni.

Az Agrárius Kft. a ma fellelhető összes módszert - technológiát alkalmazza a patkánymentesítés során. Ezek közt találjuk az élve befogó, irtószermentes ragasztós, mechanikus csapdákat, illetve az irtószert tartalmazó parafinos kocka vagy pép kihelyezését speciális patkányetető ládákba. Malmokban, illetve olyan helyeken, melyek hermetikusan lezárhatóak és kiküszöbölhető a humán mérgezés, légtérgázosítással is végezhető irtás.

A rágcsálók ellen különböző módszerekkel védekezhetünk:

Elsősorban az ártalom megelőzése a fő cél.

Ez történhet:

- mechanikai úton: pl. csapda alkalmazása, behatolás megakadályozása,
- biológiai úton: búvó-és szaporodó hely megszüntetése, táplálék megvonása.

Másodsorban a vegyi módszerek alkalmazása. Etető állomások létesítése, zárható műanyag szerelvények kihelyezésével, amelyekben mérgezett csalétkeket rakunk. (pép-, kocka-, granulátum-, korong-, impregnált gabonaszem-stb.)

- porozás, (lyuk-, járat-)
- gázosítás, (lyuk-, üres raktár-)

Munkáink végzése során, az ORSZÁGOS EPIDEMIOLÓGIAI KÖZPONT dezinszekciós és deratizációs osztálya által engedélyezett irtószereket alkalmazzuk!

Az egerek irtása a patkányirtással megegyező!

 

Iroda

 

Zöldterület kezelés
Kártevő írtás
Termény gázosítás
Madarak elleni védekezés
Növény és állategészségügyi szolgáltatás
Kisgép szerviz
Mezőgazdasági webshop és bolt
Kártevőírtó szerek szaküzlete
>>> INGYENES ÁRAJÁNLAT <<<
Telefon: +36(52) 445 781
Bezár

Tetejére